Korevaarstraat 1 2311 JS, Leiden

Een goede schermreparatie in Leiden

✓ 3 maanden garantie
✓ Reparatie binnen 30 minuten!
✓ De goedkoopste van Leiden

Bekijk Reparatie Kosten

Layer 1

Voor een goede en snelle schermreparatie gaat u naar Ben Telecom in Leiden. Het is verstandig om dat snel te doen, want zelfs een onschuldig-ogende schade kan verder gaan dan het oog ziet. Daarnaast is het vervelend om steeds een telefoon of tablet met een gebarsten scherm te moeten gebruiken. Wanneer uw scherm dus niet goed meer reageert of zichtbaar schade heeft opgelopen, brengt u uw toestel het best bij ons langs of stuurt u deze naar ons op.

Een snelle schermreparatie voor diverse toestellen in onze winkel in Leiden

Wanneer uw scherm kapot is, is dat natuurlijk heel vervelend. Daarom lossen wij dit zo snel mogelijk bij u op. Voor een standaardreparatie hebben wij de onderdelen altijd op voorraad, waardoor we deze vaak al binnen 30 minuten voor u uitvoeren. Ligt de oplossing niet voor de hand, dan kan het wat langer duren. Hier stellen we u altijd van tevoren van op de hoogte, net als van de kosten van de schermreparatie of andere reparatie aan uw telefoon bij onze winkel in Leiden. Hierbij voeren we onder andere reparaties uit aan telefoons van de volgende merken:

Daarnaast kunnen we ook tabletschermen voor u repareren en andere problemen met deze toestellen voor u oplossen.

Refurbished telefoons

Breng uw toestel langs of stuur deze op

Wilt u een schermreparatie of andere reparatie laten uitvoeren aan uw tablet of telefoon en woont u in Leiden? Kom dan langs in de winkel van Ben Telecom. Het is ook mogelijk om het apparaat naar ons op te sturen. Dan sturen wij deze na de reparatie naar u terug. Wilt u meer weten over de prijzen of over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071-5143399.

Waarom BenTelecom?

Eerste hulp
bij telefoon
gevallen

Icon@3x

Water schade

We kunnen waterschade vaak vanuit de binnenkant verhelpen, alleen in zeldzame gevallen kunnen we dit niet oplossen.
from €00 .00
Icon@3×1

Slechte batterijduur

Naarmate apparaten ouder worden, raken hun batterijen versleten. Met een nieuwe batterij verhelpt u dit gemakkelijk.
from €00 .00
Icon@3×4

Gebogen chassis

Zat je op je telefoon? We kunnen uw huidige chassis rechttrekken of vervangen door een origineel van de fabriek.
from €00 .00
Icon@3×2

Defecte speakers

Veel dingen kunnen kapotte luidsprekers veroorzaken, maar we kunnen de speakers gemakkelijk vervangen, zodat u weer goed muziek kunt luisteren.
from €00 .00
Icon@3×3

Gebroken schermen

Onze meest voorkomende reparatie! We gebruiken alleen originele onderdelen waardoor we de beste kwaliteit kunnen bieden!
from €00 .00