Korevaarstraat 1 2311 JS, Leiden

IPad scherm reparatie in Leiden

✓ 3 maanden garantie
✓ Reparatie binnen 30 minuten!
✓ De goedkoopste van Leiden

Bekijk Reparatie Kosten

shutterstock_275679320

Is uw iPad scherm toe aan reparatie of vervanging en wilt u dit laten doen in Leiden? Breng uw toestel dan langs bij Ben Telecom; uw partner als het aankomt op vakkundige reparaties. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het repareren van alle soorten iPads. Ook het scherm van uw iPad herstellen wij graag.

Een iPad scherm reparatie in Leiden: wacht er niet te lang mee!

Als uw scherm reparatie behoeft, is het raadzaam om hier niet te lang mee te wachten. De schade kan op het blote oog misschien onschuldig lijken, maar vaak is dat niet het geval. Het is daarom belangrijk om uw toestel naar een vakkundige shop te brengen, om verdere schade te voorkomen. Ben Telecom is zo’n shop. Wij zijn dé specialist op het gebied van reparaties. Wanneer u uw iPad naar ons in Leiden brengt voor reparatie aan het scherm, draagt onze technicus hier goede zorg voor. Na een diagnose van het toestel, repareren wij deze voor u. Uiteraard met uw toestemming.

download

Altijd een scherpe prijs

Wanneer u uw iPad door ons laat repareren, geniet u altijd van een scherpe prijs. Wij zijn dan ook niet voor niets de goedkoopste van Leiden! Wilt u naast het scherm van uw iPad ook een reparatie laten verrichten in Leiden aan de volumeknop of microfoon? Of neemt u gelijk een ander Apple apparaat mee voor reparatie? Geen probleem. Voor vragen neemt u contact met ons op via 071-5143399 of loopt u bij ons binnen.

Waarom BenTelecom?

Eerste hulp
bij telefoon
gevallen

Icon@3x

Water schade

We kunnen waterschade vaak vanuit de binnenkant verhelpen, alleen in zeldzame gevallen kunnen we dit niet oplossen.
from €00 .00
Icon@3×1

Slechte batterijduur

Naarmate apparaten ouder worden, raken hun batterijen versleten. Met een nieuwe batterij verhelpt u dit gemakkelijk.
from €00 .00
Icon@3×4

Gebogen chassis

Zat je op je telefoon? We kunnen uw huidige chassis rechttrekken of vervangen door een origineel van de fabriek.
from €00 .00
Icon@3×2

Defecte speakers

Veel dingen kunnen kapotte luidsprekers veroorzaken, maar we kunnen de speakers gemakkelijk vervangen, zodat u weer goed muziek kunt luisteren.
from €00 .00
Icon@3×3

Gebroken schermen

Onze meest voorkomende reparatie! We gebruiken alleen originele onderdelen waardoor we de beste kwaliteit kunnen bieden!
from €00 .00