Korevaarstraat 1 2311 JS, Leiden

Telefoon Reparatie binnen 30 minuten

Kies hieronder uw merk en bekijk onze prijzen voor verschillende telefoon reparaties.

Wij gebruiken alleen originele onderdelen

Bij elke telefoon reparatie die wij uitvoeren, gebruiken wij 100% originele kwaliteitsonderdelen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

3 Maanden garantie

Wij bieden voor al onze reparaties garanties aan. Dit geldt alleen voor de vervangen onderdelen tijdens de reparatie van de smartphone. Mocht je niet tevreden zijn over je Smartphone Reparatie, dan mag je altijd binnenlopen bij één van onze filialen van BenTelecom . Wij streven naar uitstekende service voor al onze klanten.

Veel gestelde vragen

Wij kunnen beeldschermen vervangen, laadingang herstellen, batterij vervangen, waterschade onderzoeken en herstellen, achterkant vervangen, oorspeaker vervangen, camera vervangen, aan & uitknop vervangen, hoofdtelefoon aansluiting reparatie en software herstellen. Dit zijn de meest voorkomende reparaties
Maak dan gebruik van onze online offerte aanvraag module. Wij laten je dan binnen 1 werkdag weten wat de mogelijkheden zijn. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen met een van onze filialen of met onze klantenservice.
In uitzonderlijke gevallen kan het noodzakelijk zijn een extra onderdeel te vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat eerst met u.
We helpen u graag met het ontdekken van het probleem. We zullen je toestel uitgebreid onderzoeken om het probleem te ontdekken. We overleggen altijd eerst de mogelijke oplossingen met u voordat we starten aan de reparatie. Voor het onderzoeken rekenen we geen kosten!

Achter de schermen