iPhone reparatie Leiden

De beste Iphone reparatie in leiden! Binnen 30 minuten klaar.

Experts in reparaties

Een snelle iPhone reparatie Leiden

Heb je je telefoon (in het water) laten vallen? Of gaat je batterij wel heel snel leeg? Het is erg vervelend als je iPhone niet meer naar behoren werkt. Gelukkig kun je bij Ben Telecom in Leiden snel en eenvoudig je iPhone laten repareren. Wij voeren verschillende iPhone reparaties in Leiden uit, zoals een scherm reparatie, het vervangen van de batterij of een nieuwe connector. Je kunt online een afspraak inplannen en vervolgens langskomen op het moment dat jou uitkomt. Bij ons kun je rekenen op een top service bij iedere iPhone reparatie in Leiden.

Snelle en gemakkelijke reparaties

Reparatie
binnen 30 minuten

Naast de snelle service kun je van ons ook uitstekende kwaliteit verwachten. Onze iPhone reparateurs in Leiden checken iedere iPhone grondig en gaan vervolgens zorgvuldig te werk. Ons team is gespecialiseerd in iPhone reparaties en daarnaast maken wij (vrijwel) altijd gebruik van originele onderdelen. Soms is dit niet mogelijk, maar dan brengen we je op de hoogte én gebruiken we de hoogste haalbare alternatieve oplossing.

Aan een goede iPhone reparatie service hoeft niet altijd een hoog prijskaartje te hangen, want bij Ben Telecom in Leiden wordt je iPhone altijd gerepareerd voor een aantrekkelijke prijs. Deze prijs weet je al voordat je je iPhone langsbrengt, want wanneer je de afspraak online inplant, kun je gelijk de prijs voor iedere soort reparatie zien. Op onze iPhone reparaties in Leiden zit drie maanden garantie op de door Ben Telecom vervangen onderdelen. Dit zorgt ervoor dat je er altijd op kunt vertrouwen dat je iPhone aan de hand van de hoogste standaard wordt gerepareerd.

IPHONE REPARATIE
LEIDEN

✓ 3 maanden garantie
✓ Reparatie binnen 30 minuten!
✓ De goedkoopste van Leiden

Bekijk prijzen

Bekijk Reparatie Kosten

iPhone reparatie Leiden van Ben Telecom

Werkt je iPhone niet meer naar behoren, maar weet je niet precies waar dit aan ligt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen en adviseren je graag.

Onze meest voorkomende iPhone reparaties in Leiden zijn:

  1. Beeldscherm/LCD reparatie (glas kapot)
  2. Batterij reparatie (batterij snel leeg)
  3. Dock connector reparatie (laadt niet meer op)
  4. Waterschade reparatie
  5. Lock button reparatie (gaat niet meer aan en uit)
  6. Home button laten vervangen

Naast Apple reparaties voeren wij in Leiden ook reparaties uit aan andere smartphones. Onder andere de Samsung Galaxy S8 play, Samsung S7, Samsung S6 en Sony Xperia Z5. Of het nou om een grote of mini reparatie gaat, bij Ben Telecom kun je rekenen op een super service met de beste onderdelen.

Ben je benieuwd naar de iPhone reparatie tarieven? Wanneer je je toestel bij ons aanmeldt voor een reparatie, dien je het type toestel en de soort reparatie aan te geven. De reparatie prijzen verschijnen dan gelijk in beeld. Bij Ben Telecom staat voor je klaar met een goede service! Kom snel langs voor een iPhone reparatie Leiden.