Korevaarstraat 1 2311 JS, Leiden

IPhone batterij laten vervangen in Leiden

✓ 3 maanden garantie
✓ Reparatie binnen 30 minuten!
✓ De goedkoopste van Leiden

Bekijk Reparatie Kosten

Layer 1

Heeft u een iPhone en wilt u de batterij hiervan laten vervangen in Leiden? Breng uw toestel dan langs bij Ben Telecom. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van batterijen en het uitvoeren van reparaties op Apple toestellen. Bovendien hebben wij altijd alles op voorraad en streven wij ernaar om uw binnen 30 minuten geholpen te hebben.

Uw iPhone batterij laten vervangen bij ons filiaal in Leiden

Op het moment dat de batterij van uw iPhone niet meer naar behoren functioneert, is het aan te raden om deze te laten vervangen in Leiden. Het best laat u dit doen door een specialist, die verstand heeft van én ervaring heeft met Apple toestellen. De professionals van Ben Telecom zijn gespecialiseerd in iPhones en alles wat hierbij komt kijken. Zij vervangen de batterij van uw toestel dan ook in een handomdraai. Blijkt het dat andere reparaties aan uw IPhone tevens nodig zijn? Bijvoorbeeld als uw telefoonscherm kapot is of uw volumeknoppen het niet meer doen? Dit doen wij, indien gewenst, ook direct voor u.

Refurbished telefoons

Stuur uw toestel op of kom bij ons langs

Wanneer u de batterij van uw iPhone door ons wilt laten vervangen in Leiden, heeft u hiervoor twee opties. U stuurt uw toestel naar ons op of u komt bij ons langs. In beide gevallen zorgen wij voor een nauwkeurige reparatie. Bij vragen belt u naar 071-5143399. Is uw batterij helaas niet meer te repareren? Bekijk dan gelijk ons aanbod aan tweedehands telefoons.

Waarom BenTelecom?

Eerste hulp
bij telefoon
gevallen

Icon@3x

Water schade

We kunnen waterschade vaak vanuit de binnenkant verhelpen, alleen in zeldzame gevallen kunnen we dit niet oplossen.
from €00 .00
Icon@3×1

Slechte batterijduur

Naarmate apparaten ouder worden, raken hun batterijen versleten. Met een nieuwe batterij verhelpt u dit gemakkelijk.
from €00 .00
Icon@3×4

Gebogen chassis

Zat je op je telefoon? We kunnen uw huidige chassis rechttrekken of vervangen door een origineel van de fabriek.
from €00 .00
Icon@3×2

Defecte speakers

Veel dingen kunnen kapotte luidsprekers veroorzaken, maar we kunnen de speakers gemakkelijk vervangen, zodat u weer goed muziek kunt luisteren.
from €00 .00
Icon@3×3

Gebroken schermen

Onze meest voorkomende reparatie! We gebruiken alleen originele onderdelen waardoor we de beste kwaliteit kunnen bieden!
from €00 .00