Korevaarstraat 1 2311 JS, Leiden

GSM REPARATIE
LEIDEN

✓ 3 maanden garantie
✓ Reparatie binnen 30 minuten!
✓ De goedkoopste van Leiden

Bekijk prijzen

Bekijk Reparatie Kosten

Gsm reparatie in Leiden binnen 30 minuten

Is uw gsm toe aan een reparatie en bent u op zoek naar een betrouwbare winkel in Leiden waarbij u terecht kunt voor een vakkundige smartphonereparatie? Dan bent u bij Ben Telecom aan het juiste adres. Bij onze gsm shop in Leiden geniet u van goedkope reparaties van elk soort telefoon. Kies hieronder uw merk en bekijk onze prijzen voor verschillende telefoonreparaties.

Wij gebruiken alleen originele onderdelen

Bij elke reparatie die wij aan een telefoon uitvoeren, gebruiken wij 100% originele kwaliteitsonderdelen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

3 maanden garantie

Wij bieden voor al onze goedkope gsm reparaties garanties aan in Leiden, zodat u na de smartphonereparatie weer lang met uw telefoon vooruit kunt. De garantie geldt uiteraard alleen voor de vervangen onderdelen tijdens de reparatie van de smartphone. Mocht u niet tevreden zijn over uw smartphonereparatie, dan mag u altijd binnenlopen bij Ben Telecom in Leiden. Wij streven naar uitstekende service voor al onze klanten.

Waarom BenTelecom?

Eerste hulp
bij telefoon
gevallen

Icon@3x

Water schade

We kunnen waterschade vaak vanuit de binnenkant verhelpen, alleen in zeldzame gevallen kunnen we dit niet oplossen.
from €00 .00
Icon@3×1

Slechte batterijduur

Naarmate apparaten ouder worden, raken hun batterijen versleten. Met een nieuwe batterij verhelpt u dit gemakkelijk.
from €00 .00
Icon@3×4

Gebogen chassis

Zat je op je telefoon? We kunnen uw huidige chassis rechttrekken of vervangen door een origineel van de fabriek.
from €00 .00
Icon@3×2

Defecte speakers

Veel dingen kunnen kapotte luidsprekers veroorzaken, maar we kunnen de speakers gemakkelijk vervangen, zodat u weer goed muziek kunt luisteren.
from €00 .00
Icon@3×3

Gebroken schermen

Onze meest voorkomende reparatie! We gebruiken alleen originele onderdelen waardoor we de beste kwaliteit kunnen bieden!
from €00 .00
Layer 1

Uw apparaat is in veilige handen

Bij Ben Telecom repareren we honderden apparaten per maand, dus wees gerust dat uw apparaat in veilige handen is bij ons! Wij worden niet voor niets de beste gsm shop voor de reparatie van uw Telefoon in Leiden genoemd. Wij repareren ieder apparaat dat nu op de markt is, én dat de afgelopen tien jaar op de markt is gekomen, vakkundig voor u. Voor iedere mobiel reparatie bij onze filialen in Leiden, hebben wij de juiste tools in huis. Hierdoor openen, repareren en zetten wij uw apparaat weer volledig terug in elkaar. U merkt niet eens dat deze open is geweest!

Heeft u nog vragen op opmerkingen,neemt u dan gerust contact met ons op via telefoon 071-5143399 of email info@bentelecom.nl.

Tot ziens bij Ben telecom Leiden.

Wij zien u graag tegemoet bij

Ben telecom Leiden , Korevaarstraat 1 , 2311 JS Leiden

Bekijk onze prijzen 

2ukoltc46gfz24nr091o

Telefoon kapot? Bij ons is deze binnen 30 minuten gemaakt!

Onze werkzaamheden bestaan uit de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte smartphones en tablets. Heeft u uw telefoon bijvoorbeeld (in het water) laten vallen? Of gaat uw batterij wel heel snel leeg? Het is erg vervelend als uw telefoon niet meer naar behoren werkt. Gelukkig bent u bij onze gsm shop in Leiden aan het juiste adres voor goedkope reparatie van uw mobiel. Wij voeren verschillende telefoonreparaties uit, zoals een scherm reparatie, het vervangen van de batterij of nieuwe speakers in uw telefoon plaatsen. Bij ons krijgt u op de beste telefoonreparatie van Leiden en omgeving!

Veel gestelde vragen

Mijn apparaat gaat niet aan

Een elektronisch apparaat dat niet inschakelt, kan het gevolg zijn van veel dingen. Meestal is er een storing in het moederbord of de batterij. We kunnen een reeks problemen diagnosticeren en alleen vervangen wat nodig is.

Mijn touchscreen werkt niet

Veel aanraakschermen werken niet als het apparaat het slachtoffer is geweest van een zware val of als het apparaat eerder is 'gerepareerd' en er geen echt scherm is gebruikt bij de vervanging. Al onze vervangende onderdelen worden geleverd met een garantie van 3 maanden.

Mijn telefoon is in de toilet gevallen

Sommigen mensen geloven dat met de telefoon in een zak rijst stoppen alle problemen zijn opgelost. Dit werkt echter in de meeste gevallen niet zo, vaak zit de schade dieper dan je denkt. Bel ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Wat gebeurt er als u mijn apparaat niet kunt repareren?

Als we uw apparaat niet kunnen repareren, nemen we contact met u op om uw opties te bespreken. We kunnen u tegen betaling een vervangend apparaat aanbieden, of we kunnen het apparaat teruggeven en betalen we uw de servicekosten terug.

Is het pakket verzekerd wanneer u mijn apparaat terugstuurt?

Elk apparaat dat onze winkel verlaat, wordt geleverd met een minimale verzekeringsdekking van € 1.000, dus wees gerust, u bent verzekerd als het ergste gebeurt.

Kan ik mijn apparaat persoonlijk afleveren?

Ja, dat kan zeker! Dit heeft zelfs onze voorkeur!

Telefoon reparatie in Leiden

Bij Ben Telecom streven wij ernaar zo bereikbaar mogelijk te zijn voor u. Niet alleen zijn we online en telefonisch altijd beschikbaar, ook is het belangrijk dat u dichtbij een fysieke locatie kunt vinden om zo snel mogelijk uw telefoon te laten repareren.

Goed bereikbaar

Bent u op zoek naar een gsm shop in Leiden welke is gespecialiseerd in smartphonereparatie? Kom dan naar Ben Telecom. Wij verzorgen uw mobiel reparatie bij ons filiaal, dat makkelijk te bereiken is. Leiden staat erom bekend niet altijd makkelijk bereikbaar te zijn en onvoldoende of uitsluitend dure parkeergelegenheid te hebben. Wij hebben daarom voor een locatie in Leiden-Oost gekozen. U kunt deze locatie dan ook gemakkelijk met de auto vanaf de A10 bereiken als u de Watergraafsmeer in rijdt. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie gemakkelijk te bereiken. Het Centraal Station is op een kwartier loopafstand en ook zijn er bushaltes.

Een goedkope reparatie aan uw gsm bij Ben Telecom Leiden laten uitvoeren? Bent u dan niet een ton geld kwijt aan parkeerkosten als u met de auto komt? Absoluut niet! Een straat verder kunt u gratis twee uur lang parkeren. Deze parkeergelegenheid ligt op 5 minuten loopafstand van ons af.

iPhone reparatie in Leiden

In ons filiaal in Leiden wordt uw telefoon gerepareerd met de grootst mogelijke zorg. Ga dus niet zelf hobbyen of uw kostbare smartphone in handen leggen van een onkundige particulier. Een smartphone is een fragiel apparaat, met name het binnenwerk kan zeer gevoelig zijn voor aanraking. Onze kwaliteitsmonteurs in onze werkplaats in Leiden-Oost zijn goed opgeleid, hebben jarenlang expertise en werken secuur. Alleen met de beste gereedschappen wordt uw telefoon behandeld. Zo weet u zeker dat u niet alleen vlug weer gebruik kan maken van uw telefoon, maar dat deze ook kwalitatief goed is nagekeken en gerepareerd. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Voordat wij starten met uw goedkope reparatie in Leiden, wordt er eerst een uitgebreid onderzoek gedaan. Is er sprake van alleen schade aan de buitenkant of is er juist intern een probleem? Onze monteurs stellen eerst een gratis diagnose waarna er overleg met u plaatsvindt. Zo weet u waar u aan toe bent en wat we voor u kunnen doen.

Indien het vervangen van onderdelen noodzakelijk blijkt te zijn, doen wij dit uitsluitend met originele onderdelen. Zo weet u zeker dat u nooit met kwalitatief mindere onderdelen naar huis gestuurd wordt. Op deze vervangen onderdelen zit ook nog eens een garantie van een halfjaar, gooi dus nooit de factuur weg! Tot slot denken wij ook aan het milieu als we een telefoon repareren. Oude onderdelen worden gescheiden en teruggestuurd naar de fabriek, waarna ze voor recycling kunnen worden gebruikt.

Kosten- en tijdbesparing

Hoe fijn is het om zo snel mogelijk weer buiten te staan met uw smartphone die weer helemaal 100% werkt? Wilt u tijd en kosten besparen op uw iPhone reparatie in Leiden? Ook dat kan bij ons. In Leiden repareren wij een telefoon zo snel mogelijk. Geen wachtrij; u wordt direct geholpen als u bij onze vestiging binnenstapt. De meeste telefoon reparaties die wij doen in onze Leidse vestiging zijn binnen een halfuur afgerond. Het kan echter voor komen dat er meer aan de hand is met uw telefoon, denk bijvoorbeeld aan problemen met het moederbord. In dat geval bespreken we met u wat we gaan doen en hoelang dat kan duren. Ook dan komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij willen naar onze klanten toe transparant zijn in het kostenplaatje. Voor veel onderdelen en bijbehorende reparaties staat een standaardprijs op onze website. Het kan echter ook om softwarematige problemen gaan, om speciale reparaties of meerdere onderdelen die tegelijk vervangen moeten worden. Wat het geval ook is, wij brengen u van tevoren op de hoogte van de kosten voordat we een reparatie starten. Of u nu komt voor een iPhone reparatie, tablet reparatie of een ander soort reparatie; u weet dat u snel weer een goed werkend toestel tot uw beschikking heeft.

Kom langs in onze winkel in Leiden

Heet u een defect aan uw telefoon, heeft u een vraag of advies nodig? Of wilt u een iPhone reparatie in Leiden laten uitvoeren? Kom dan langs in onze gsm shop in Leiden voor een goedkope reparatie!