Korevaarstraat 1 2311 JS, Leiden

TELEFOON REPARATIE
LEIDEN

✓ 3 maanden garantie
✓ Reparatie binnen 30 minuten!
✓ De goedkoopste van Leiden

Bekijk prijzen

Bekijk Reparatie Kosten

Telefoon Reparatie binnen 30 minuten

Kies hieronder uw merk en bekijk onze prijzen voor verschillende telefoon reparaties.

Wij gebruiken alleen originele onderdelen

Bij elke telefoon reparatie die wij uitvoeren, gebruiken wij 100% originele kwaliteitsonderdelen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

3 Maanden garantie

Wij bieden voor al onze reparaties garanties aan. Dit geldt alleen voor de vervangen onderdelen tijdens de reparatie van de smartphone. Mocht je niet tevreden zijn over je Smartphone Reparatie, dan mag je altijd binnenlopen bij één van onze filialen van BenTelecom . Wij streven naar uitstekende service voor al onze klanten.

Waarom BenTelecom?

Eerste hulp
bij telefoon
gevallen

Icon@3x

Water schade

We kunnen waterschade vaak vanuit de binnenkant verhelpen, alleen in zeldzame gevallen kunnen we dit niet oplossen.
from €00 .00
Icon@3×1

Slechte batterijduur

Naarmate apparaten ouder worden, raken hun batterijen versleten. Met een nieuwe batterij verhelpt u dit gemakkelijk.
from €00 .00
Icon@3×4

Gebogen chassis

Zat je op je telefoon? We kunnen uw huidige chassis rechttrekken of vervangen door een origineel van de fabriek.
from €00 .00
Icon@3×2

Defecte speakers

Veel dingen kunnen kapotte luidsprekers veroorzaken, maar we kunnen de speakers gemakkelijk vervangen, zodat u weer goed muziek kunt luisteren.
from €00 .00
Icon@3×3

Gebroken schermen

Onze meest voorkomende reparatie! We gebruiken alleen originele onderdelen waardoor we de beste kwaliteit kunnen bieden!
from €00 .00
Layer 1

Telefoon reparatie Leiden

Uw apparaat in veilige handen

Bij BenTelecom repareren we honderden apparaten per maand, dus wees gerust dat uw apparaat in veilige handen is bij ons! De beste telefoon reparatie van Leiden!

BenTelecom kan elk elektronisch apparaat dat nu op de markt is en die in de afgelopen 10 jaar zijn vervaardigd, repareren. We hebben de juiste tools in huis voor elke klus. We kunnen daardoor uw apparaat openen, repareren en weer volledig terug in elkaar zetten, zonder een enkel spoor achter te laten van reparatie. Ook uw telefoon weer terug hebben in de oude staat?

Bekijk onze prijzen 

2ukoltc46gfz24nr091o

Telefoon reparatie Leiden

Telefoon kapot? Bij ons binnen 30 minuten gemaakt!

Ben Telecom, onze werkzaamheden bestaan uit de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte Smartphones en Tablets.

Heb je je telefoon (in het water) laten vallen? Of gaat je batterij wel heel snel leeg? Het is erg vervelend als je telefoon niet meer naar behoren werkt. Gelukkig kun je bij BenTelecom in Leiden snel en eenvoudig je telefoon laten repareren.

Wij voeren verschillende telefoon reparaties in Leiden uit, zoals een scherm reparatie, het vervangen van de batterij of nieuwe speakers in je telefoon. Bij ons kun je rekenen op de beste telefoon reparatie van Leiden en omgeving!

Veel gestelde vragen

Mijn apparaat gaat niet aan

Een elektronisch apparaat dat niet inschakelt, kan het gevolg zijn van veel dingen. Meestal is er een storing in het moederbord of de batterij. We kunnen een reeks problemen diagnosticeren en alleen vervangen wat nodig is.

Mijn touchscreen werkt niet

Veel aanraakschermen werken niet als het apparaat het slachtoffer is geweest van een zware val of als het apparaat eerder is 'gerepareerd' en er geen echt scherm is gebruikt bij de vervanging. Al onze vervangende onderdelen worden geleverd met een garantie van 3 maanden.

Mijn telefoon is in de toilet gevallen

Sommigen mensen geloven dat met de telefoon in een zak rijst stoppen alle problemen zijn opgelost. Dit werkt echter in de meeste gevallen niet zo, vaak zit de schade dieper dan je denkt. Bel ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Wat gebeurt er als u mijn apparaat niet kunt repareren?

Als we uw apparaat niet kunnen repareren, nemen we contact met u op om uw opties te bespreken. We kunnen u tegen betaling een vervangend apparaat aanbieden, of we kunnen het apparaat teruggeven en betalen we uw de servicekosten terug.

Is het pakket verzekerd wanneer u mijn apparaat terugstuurt?

Elk apparaat dat onze winkel verlaat, wordt geleverd met een minimale verzekeringsdekking van € 1.000, dus wees gerust, u bent verzekerd als het ergste gebeurt.

Kan ik mijn apparaat persoonlijk afleveren?

Ja, dat kan zeker! Dit heeft zelfs onze voorkeur!

Telefoon en Tablet reparatie Leiden

Bij Ben Telecom streven wij ernaar zo bereikbaar mogelijk te zijn voor je. Niet alleen zijn we online en telefonisch altijd beschikbaar, ook is het belangrijk dat je dichtbij een fysieke locatie kunt vinden om zo snel mogelijk je telefoon te laten repareren. Wij zijn momenteel gevestigd op de Korevaarstraat 1 in Leiden

 

Goed bereikbaar

Telefoon of tablet reparatie in Leiden nodig? Kom dan naar Ben Telecom. Als je jouw telefoon in Leiden laat repareren, dan weet je zeker dat je het filiaal van Ben Telecom makkelijk kunt bereiken. Leiden staat erom bekend niet altijd makkelijk bereikbaar te zijn en onvoldoende of uitsluitend dure parkeergelegenheid te hebben. Ben Telecom heeft voor een locatie in Leiden-centrum gekozen. Je kunt deze locatie dan ook gemakkelijk met de auto vanaf de A4 bereiken als je Afslag Zoeterwoude neemt en richting Leiden centrum rijdt. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie gemakkelijk te bereiken. Het centraal station 1.5 km en is op een kwartier loopafstand en ook zijn er bushaltes in de buurt van ons winkel.

Een telefoon of Tablet bij Ben Telecom Leiden laten repareren? Ben je dan niet je toestel voor weken kwijt?Nee,want Ben Telecom repareerd meteen bij onsvangst je telefoon of tablet en heb je je apparaat meestal binnen een uur weer terug.Er is een parkeergarage op 150 meter afstand van ons winkel,dus ook met auto makkelijk te bereiken.

 

iPhone reparatie Leiden

Ook in ons filiaal in Leiden wordt je telefoon gerepareerd met de grootst mogelijke zorg. Ga dus niet zelf hobbyen of je kostbare smartphone in handen leggen van een onkundige particulier. Een smartphone is een fragiel apparaat, met name het binnenwerk kan zeer gevoelig zijn voor aanraking. Onze kwaliteitsmonteurs in onze werkplaats in Leiden zijn goed opgeleid, hebben jarenlang expertise en werken secuur. Alleen met de beste gereedschappen wordt jouw telefoon of tablet behandeld. Zo weet je zeker dat je niet alleen vlug weer gebruik kan maken van je telefoon maar dat deze ook kwalitatief goed is nagekeken en gerepareerd. Een iPhone reparatie, Samsung,Huawei reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Voordat onze vestiging in Leiden een telefoon repareert, wordt er eerst een uitgebreid onderzoek gedaan. Is er sprake van alleen schade aan de buitenkant of is er juist intern een probleem? Onze monteurs stellen eerst een gratis diagnose waarna er overleg met je plaatsvindt. Zo weet je waar je aan toe bent en wat we voor je kunnen doen.

Indien het vervangen van onderdelen noodzakelijk blijkt te zijn, dan doen wij dit uitsluitend waar mogelijk met originele onderdelen. Zo weet je zeker dat je nooit met kwalitatief mindere onderdelen naar huis gestuurd wordt. Op deze vervangen onderdelen zit ook nog eens een garantie van een 3 maanden, gooi dus nooit de factuur weg. Tot slot denken wij ook aan het milieu als we bij Ben Telecom Leiden een telefoon repareren. Oude onderdelen worden gescheiden en teruggestuurd, waarna ze voor recycling kunnen worden gebruikt.

 

Kosten- en tijdbesparing

Hoe fijn is het om zo snel mogelijk weer buiten te staan met je smartphone die weer helemaal 100% werkt? Wil je tijd en kosten besparen op je iPhone reparatie in Leiden? Ook dat kan bij Ben Telecom. In Leiden repareren wij een telefoon zo snel mogelijk. Geen wachtrij, je wordt direct geholpen als je bij onze vestiging binnenstapt. De meeste telefoon reparaties die wij doen in onze Leidse vestiging zijn binnen een halfuur afgerond. Het kan echter voorkomen dat er meer aan de hand is met je telefoon, denk bijvoorbeeld aan problemen met het moederbord. In dat geval bespreken we met je wat we gaan doen en hoelang dat kan gaan duren. Ook dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Wij willen naar onze klanten toe transparant zijn in het kostenplaatje. Voor veel onderdelen en bijbehorende reparaties staat een standaardprijs op onze website. Het kan echter ook om softwarematige problemen gaan, om speciale reparaties of meerdere onderdelen die tegelijk vervangen moeten worden. Wat het geval ook is, wij brengen je van tevoren op de hoogte voordat we een reparatie starten. Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Tablet reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je weet zeker dat je snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Heb je een defect aan je telefoon, heb je een vraag of advies nodig? iPhone reparatie Leiden? Kom dan langs in onze BenTelecom vestiging in Leiden!