Korevaarstraat 1 2311 JS, Leiden

Selecteer uw merk

Tablet Reparatie binnen 30 minuten

Alleen originele onderdelen gebruikt bij het repareren van uw tablet

Bij elke tablet reparatie in Leiden die wij uitvoeren, gebruiken wij 100% originele kwaliteitsonderdelen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel als wij een tablet reparatie voor u uitvoeren.

3 maanden garantie

Wij bieden voor al onze reparaties garanties aan. Een garantie geldt uiteraard alleen voor de vervangen onderdelen tijdens de reparatie van de tablet. Mocht u niet tevreden zijn over uw tablet reparatie, dan mag u altijd binnenlopen bij één van onze filialen. Wij streven naar uitstekende service voor al onze klanten.

Wij kunnen beeldschermen vervangen, laadingang herstellen, batterij vervangen, waterschade onderzoeken en herstellen, achterkant vervangen, oorspeaker vervangen, camera vervangen, aan & uitknop vervangen, hoofdtelefoon aansluiting reparatie en software herstellen. Dit zijn de meest voorkomende reparaties
Maak dan gebruik van onze online offerte aanvraag module. Wij laten je dan binnen 1 werkdag weten wat de mogelijkheden zijn. U kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen met een van onze filialen of met onze klantenservice.
In uitzonderlijke gevallen kan het noodzakelijk zijn een extra onderdeel te vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat eerst met u.
We helpen u graag met het ontdekken van het probleem. We zullen u Tablet uitgebreid onderzoeken om het probleem te ontdekken. We overleggen altijd eerst de mogelijke oplossingen met u voordat we starten aan de reparatie. Voor het onderzoeken rekenen we geen kosten!

Achter de schermen

Het repareren van uw tablet bij ons shop in Leiden

Een tablet is eigenlijk een draagbare computer wat na de lancering van het eerste model sterk in populariteit steeg. Velen hebben zijn of haar laptop al ingewisseld voor een tablet. Een tablet is namelijk veel lichter en neemt u dus veel makkelijker mee. De kans op beschadigingen of defecten is hierdoor echter groter. Heeft u uw tablet laten vallen en werkt de camera niet meer, is het scherm gebarsten of heeft de tablet andere schade welke u wilt laten repareren in Leiden? Ben Telecom lost graag het probleem op zodat u weer snel het bekende gebruiksgemak terug heeft. Voor een tablet reparatie in Leiden bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Tablet problemen

Nederland heeft volgens onderzoek van Google het hoogste percentage mensen dat een tablet gebruikt. Daarnaast blijken wij ook veel actiever te zijn met een tablet dan onze buurlanden. Door het vele gebruik kan een tablet voor verschillende problemen zorgen, denk aan kapotte knoppen, een barst in het scherm, een slechte batterij en ga zo maar door. De meest voorkomende schade die wordt gemeld bij Ben Telecom is een gebarsten scherm. Een val of een stoot kan al voor een barst in het scherm zorgen. Ook kan het zijn dat een tablet niet meer goed oplaadt na verloop van tijd. Wanneer u een van deze problemen ervaart of een ander probleem maar niet precies weet waar het aan ligt, bent u alsnog bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs onderzoeken uw tablet vóór het repareren kosteloos. Daarna kunnen onze specialisten in Leiden gelijk een vakkundige reparatie aan uw tablet verrichten waar nodig, als u het hier natuurlijk mee eens bent.

Met of zonder afspraak!

Kom met uw defecte tablet naar Ben Telecom. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het repareren van allerlei soorten tablets in Leiden. Zo zijn verschillende tablet defecten bekend bij onze reparateurs. Wij bieden een klaar-terwijl-u-wacht service. Neem plaats in onze ontvangstruimte (voorzien van gratis Wifi en koffie en thee) tot uw tablet is gerepareerd. In de meeste gevallen wordt een defect binnen 45 minuten gerepareerd. Voor een snelle en vakkundige reparatieservice bent u bij ons aan het juiste adres.

24 uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24 uursservice. U kiest er dan voor om uw tablet op te sturen naar ons filiaal in Leiden ter reparatie. Na ontvangst wordt uw tablet onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur allemaal geregeld.

Geniet van snelle en vakkundige service

De monteurs van Ben Telecom in Leiden repareren tablets uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie. De meest voorkomende tablet reparatie is een scherm reparatie. Onze monteurs staan klaar om elk defect te repareren. Werkt uw tablet niet meer zoals u gewend bent en heeft u geen idee wat u moet laten repareren? Ben Telecom onderzoekt kosteloos het probleem. Van vochtschade, een kapot scherm tot aan een luie batterij; voor vrijwel elk probleem zit u bij ons goed. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 071-5143399 of loopt u bij ons binnen.