Korevaarstraat 1 2311 JS, Leiden

IPhone scherm laten vervangen in Leiden

✓ 3 maanden garantie
✓ Reparatie binnen 30 minuten!
✓ De goedkoopste van Leiden

Bekijk Reparatie Kosten

Layer 1

Wilt u uw iPhone-scherm laten vervangen in Leiden? Dan bent u bij Ben Telecom aan het juiste adres. Onze specialisten vervangen uw scherm binnen 30 minuten. Voor iedere iPhone glasreparatie zit u bij ons in Leiden goed. Breng uw telefoon bij ons langs of stuur deze op.

Uw iPhone-scherm laten vervangen binnen 30 minuten in Leiden

Het scherm is één van de belangrijkste onderdelen van een telefoon. Heeft u uw smartphone per ongeluk laten vallen en zit er nu een barst in het scherm? Dan is het fijn om dit zo snel mogelijk te laten repareren. De specialisten van Ben Telecom staan voor u klaar! Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van glasreparaties voor alle modellen iPhone. Het maakt voor ons dan ook niet uit of u een wat ouder model heeft of juist het nieuwste exemplaar; uw iPhone-scherm vervangen wij in een handomdraai in onze telefoonwinkel (nabij Noordwijk) in Leiden. Doordat wij alle onderdelen op voorraad hebben, repareren wij een toestel vaak binnen 30 minuten.

Welke reparaties mogen wij voor u uitvoeren?

Naast het laten vervangen van uw iPhone-scherm en glasreparatie, zit u bij ons in Leiden tevens goed voor andere reparaties. Denkt u hierbij onder meer aan het repareren van de batterij, microfoon of voorcamera van uw toestel. Dit zijn slechts enkele van de iPhone-reparaties waarin wij gespecialiseerd zijn.

Refurbished telefoons

Maak kennis met onze professionele service

Bij Ben Telecom staat de klant écht altijd voorop. Laat ons daarom weten wat we voor u mogen betekenen. Heeft u vragen over onze iPhone glasreparatie in Leiden, wilt u het scherm laten vervangen of een andere reparatie laten uitvoeren? Neem gerust contact met ons op via 071-5143399.

Waarom BenTelecom?

Eerste hulp
bij telefoon
gevallen

Icon@3x

Water schade

We kunnen waterschade vaak vanuit de binnenkant verhelpen, alleen in zeldzame gevallen kunnen we dit niet oplossen.
from €00 .00
Icon@3×1

Slechte batterijduur

Naarmate apparaten ouder worden, raken hun batterijen versleten. Met een nieuwe batterij verhelpt u dit gemakkelijk.
from €00 .00
Icon@3×4

Gebogen chassis

Zat je op je telefoon? We kunnen uw huidige chassis rechttrekken of vervangen door een origineel van de fabriek.
from €00 .00
Icon@3×2

Defecte speakers

Veel dingen kunnen kapotte luidsprekers veroorzaken, maar we kunnen de speakers gemakkelijk vervangen, zodat u weer goed muziek kunt luisteren.
from €00 .00
Icon@3×3

Gebroken schermen

Onze meest voorkomende reparatie! We gebruiken alleen originele onderdelen waardoor we de beste kwaliteit kunnen bieden!
from €00 .00