Korevaarstraat 1 2311 JS, Leiden

Een oplader voor uw Samsung kopen in Leiden

✓ 3 maanden garantie
✓ Reparatie binnen 30 minuten!
✓ De goedkoopste van Leiden

Bekijk Reparatie Kosten

Refurbished telefoons

Heeft u een telefoon of tablet van Samsung en zoekt u hiervoor een nieuwe oplader in Leiden? Kom dan langs in de winkel van Ben Telecom of bestel deze online. Voor een Samsung-apparaat is het gelukkig heel gemakkelijk om een geschikte oplader te vinden. De meeste toestellen van dit merk laadt u op met een oplader met mini-USB- of USB-C-kabel. Deze zijn er van Samsung zelf, maar ook van andere merken.

Keuze uit verschillende accessoires voor uw Samsung zoals een oplader in Leiden

In onze telefoonwinkel (nabij Noordwijk) vindt u gemakkelijk de juiste oplader voor uw apparaat van Samsung. Maar uiteraard kunt u bij onze winkel in Leiden terecht voor meer dan een oplader van het merk Samsung. Zo verkopen we ook opladers van Apple en andere merken. Daarnaast vindt u in ons ruime aanbod ook andere telefoon- en tabletaccessoires. Zelfs nieuwe en tweedehands toestellen behoren tot het aanbod. U kunt bovendien bij ons terecht voor diverse soorten reparaties, zoals een schermreparatie.

Refurbished telefoons

Profiteer van snelle en goede service

Doordat wij alles op voorraad hebben, wordt u zowel bij reparaties als bij de aankoop van accessoires zoals een oplader van Samsung snel geholpen in onze winkel in Leiden. Kom langs wanneer u dat wilt – wij zijn alle dagen van de week geopend. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071-5143399.

Waarom BenTelecom?

Eerste hulp
bij telefoon
gevallen

Icon@3x

Water schade

We kunnen waterschade vaak vanuit de binnenkant verhelpen, alleen in zeldzame gevallen kunnen we dit niet oplossen.
from €00 .00
Icon@3×1

Slechte batterijduur

Naarmate apparaten ouder worden, raken hun batterijen versleten. Met een nieuwe batterij verhelpt u dit gemakkelijk.
from €00 .00
Icon@3×4

Gebogen chassis

Zat je op je telefoon? We kunnen uw huidige chassis rechttrekken of vervangen door een origineel van de fabriek.
from €00 .00
Icon@3×2

Defecte speakers

Veel dingen kunnen kapotte luidsprekers veroorzaken, maar we kunnen de speakers gemakkelijk vervangen, zodat u weer goed muziek kunt luisteren.
from €00 .00
Icon@3×3

Gebroken schermen

Onze meest voorkomende reparatie! We gebruiken alleen originele onderdelen waardoor we de beste kwaliteit kunnen bieden!
from €00 .00